LAATULUPAUS (Liikennepalvelulaki 150§)


Tarjoamme joukkoliikenneluvan vaativia linja-autojen tilaus- ja ostoliikenteen palveluja pohjois-pohjanmaan ja kainuun alueella. Tilausliikenteen palveluja tarjoamme asiakkaiden tilausten mukaisesti pääosin suomessa.
 
Reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme www.honkasenliikenne.fi. Ajantasaiset tiedot löytyvät matkahuollon aikataulu-ja reittihausta www.matkahuolto.fi sekä matka.fi. Aikatauluneuvontaa saa myös puhelinnumerosta 0400-212297 10-19 välisenä aikana.
 
Linja-ostoliikenteessä maksuvälineenä kelpaavat kaikki matkahuollon myymät liput sekä Waltti-järjestelmään kuuluvat lipputuotteet joita voidaan ladata busseissa. Busseissa voi matkalippuja ostaa käteisellä rahalla. Waltti-liikenteen lippu- ja maksujärjestelmästä saa tietoa Waltti-asiakaspalvelupisteistä sekä Waltti.fi.
 
Kuulumme oy matkahuolto Ab:n informaatiojärjestelmään ja käytössämme on matkahuollon lippujärjestelmä. Waltti-liikenteessä on käytössä viranomaisen maksu-ja lippujärjestelmä.
 
Bussimme ovat normaali turistivarustuksella varustettuja 16-50 paikkaisia joihin kuuluvat mm. ilmastointi,dvd-soittimet,alkolukko,turvavyöt,isoissa autoissa wc. Pidämme autot aina teknisesti katsastuskuntoisina,siisteinä ja hyvin soveltuvina tarkoituksen mukaiseen liikenteeseen.
 
Asiakastyytyväisyyttä seuraamme asiakaspalautteilla joita saamme asiakkailta puhelimitse sekä sähköpostin kautta.
 
Asiakaspalautteet käsittelemme mahdollisimman nopeasti. Vahingonkorvaukset käsittelemme tapauskohtaisesti. Kaluston rikkoutumis tapauksissa järjestämme korvaavan kuljetuksen mahdollisimman nopeasti. Viivytyksistä johtuvia kuluja ei korvata.
 
Busseissamme ei ole erikoisvarusteita liikuntarajoitteisten tarpeita vastaavia laitteita. Lisäaskelma sekä niiaus-toiminto helpottaa autoon nousua sekä autosta poistumista. Kuljettaja auttaa tarvittaessa liikuntarajoitteisia matkustajia.
 
 
                                                                                                      

                          
                      
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                               

Honkasen Liikenne, Partasensaarentie 50 B, 93390 PUHOSKYLÄ, Puh. 0400 517 611